Vitello Tonnato met kappertjes

Vitello Tonnato met kappertjes

Deze supersnelle Vitello Tonnato is heerlijk als voorgerecht of als klein hapje op een amuselepel of op een klein bordje. Daardoor dus ook prima geschikt als onderdeel van het kerstiner. Maar ook heerlijk gewoon als voorgerecht voor bijvoorbeeld mijn Mediterraans stoofvlees of Pasta Carbonara. Houd je van zoutige umami smaken, voeg dan een paar ansjovisjes toe als je de tonijnmayonaise maakt. Ook heerlijk! Met deze Vitello Tonnato maak je zeker indruk en houd je het voor jezelf toch simpel, kan niet beter toch? Smakelijk!

 

Recept Afdrukken
Vitello Tonnato
Vitello Tonnato
Maaltijd Voorgerechten
Keuken Italië
Prep Tijd 30 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
  • 400 gram gebraden fricandeau in dunne plakjes
  • 1 blik tonijn op olie
  • 1 eidooier
  • zout
  • versgemalen zwarte peper
  • kappertjes
  • rucola
Maaltijd Voorgerechten
Keuken Italië
Prep Tijd 30 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
  • 400 gram gebraden fricandeau in dunne plakjes
  • 1 blik tonijn op olie
  • 1 eidooier
  • zout
  • versgemalen zwarte peper
  • kappertjes
  • rucola
Vitello Tonnato
Instructies
  1. Maal de tonijn met olie, de eidooier en wat zout en peper fijn in de keukenmachine. Verdeel de plakjes fricandeau over 4 borden. Schenk hier de tonijnmayonaise overheen en bestrooi met wat kappertjes, rucola en versgemalen peper. Supersimpel, maar zó lekker!
    Maal de tonijn met olie, de eidooier en wat zout en peper fijn in de keukenmachine. Verdeel de plakjes fricandeau over 4 borden. Schenk hier de tonijnmayonaise overheen en bestrooi met wat kappertjes, rucola en versgemalen peper. Supersimpel, maar zó lekker!
Notities

Tip! Je kunt ook wat versgeraspte parmezaanse kaas over de Vitello Tonnato heen strooien.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *