Kook de pasta al dente in ruim gezouten water volgens de bereidingswijze op de verpakking. Rul ondertussen het rundergehakt in een grote wokpan. Breng op smaak met peper, zout en chili flakes. Snijd de pancetta in stukjes en bak dit even mee met het gehakt. Maak de ui en knoflook schoon en snipper deze. Bak dit mee met het gehaktmengsel.
Snijd de bimi in hapklare stukjes en bak dit ook mee met het gehakt. Bak dit ongeveer 10 minuutjes onder regelmatig roeren totdat de bimi beetgaar is. Voeg dan de erwtjes toe en roer nog even door. Kluts de eieren in een apart kommetje. Haal de pan met gehakt van het vuur en roer hier de pasta doorheen. Roer hier vervolgens ook de geklutste eieren met een flinke handvol geraspte kaas doorheen. Is je saus te droog, voeg dan een beetje kookvocht van de pasta toe of wat kokend water. Blijf roeren totdat je een mooie dikke smeuïge saus krijgt.