Bereid de pandanrijst zoals aangegeven op de verpakking.
Koreaanse saus
Maak de knoflook en de gember schoon. Pers de knoflook uit en rasp de gember.
Meng alle ingrediënten voor de saus goed door elkaar. Laat de saus op laag vuur pruttelen
Paksoi
Snijd de sjalotten in ringen. Verwarm een scheutje zonnebloemolie in een wokpan en bak hierin op middelhoog vuur de sjalotten zacht en lichtbruin.
Snijd vervolgens de lente uitjes in ringetjes en bak deze 2 minuutjes mee. Snijd de paksoi in stukjes en wok deze, samen met de garnalen, 2 minuutjes mee of totdat de garnalen roze zijn.
Snijd de kimchi fijn. Voeg dit samen met de taugé toe en warm nog 1 minuutje mee.
Meng de groenten en de gamba's door de Koreaanse saus.
Verdeel de rijst over 4 kommen. Schep hier het groentenmengsel. Je kunt alles door elkaar roeren voordat je het gaat eten, zodat de saus goed verdeeld is.