Snijd de speklapjes in reepjes en kruid rondom met peper en zout. Bak ze in een grote wokpan totdat ze aan alle kanten mooi lichtbruin zijn. Maak ondertussen de ui en de knoflook schoon en snipper deze. Voeg toe aan het spek en wok ook ongeveer 2 minuutjes mee. Maak de sugarsnaps schoon en wok deze ook zo'n 2 tot 3 minuutjes mee. Zet het vuur laag.
Voeg de lichte sojasaus, sesamolie, bruine suiker, gembersiroop, mirin en het citroensap toe en roer goed door. Roer in een apart kommetje de maizena los met een beetje water. Voeg dit toe aan de pan en roer goed door. Leg ondertussen de noedels 1,5 minuut in kokend water totdat je ze met een vork uit elkaar kunt trekken. Roer de noedels door het mengsel in de pan.
Snijd de lente ui in ringetjes. Verdeel de noedels over 4 kommen en bestrooi met de lente ui en wat gezouten pinda's.