Week de blaadjes gelatine in koud water totdat ze zacht zijn. Dit duurt een paar minuutjes. Vaak staat op de verpakking hoelang je de gelatine moet laten weken.
Verwarm ondertussen de slagroom, witte chocolade en de suiker in een pannetje totdat de suiker is opgelost en de chocolade is gesmolten (net tegen de kook aan). Knijp de gelatineblaadjes goed uit en voeg deze toe aan de warme room.
Druk de frambozen met een rubberen spatel door een zeef en voeg het sap toe aan je panna cotta mengsel. Roer totdat je een gladde egale massa hebt. Zeef dit nog een keer zodat je een super egaal mengsel hebt.
Giet het mengsel in 4 dessertglaasjes en laat tenminste 4 uur in de koelkast opstijven. Als je denkt dat ze te vloeibaar blijven: geen paniek, dit komt goed ?
Maal een handjevol gevriesdroogd rood fruit tot poeder in een keukenmachine (of met de blender) en strooi dit vlak voor het serveren over de panna cotta heen. Garneer eventueel ook met wat verse munt en verse frambozen.