2 - 3flinke elwitte truffelsaus(oil & vinegar) of kies voor truffeltapenade
scheutjekookroom
1elchampagne azijn(oil & vinegar)
1eltruffelolie
parmezaanse kaasnaar smaak
peper en zout
Instructies
Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking al dente. Verhit de boter in een grote wokpan. Maak ondertussen de sjalotten schoon en snipper deze. Fruit dit aan in de boter. Voeg dan de pijnboompitjes toe en rooster deze lichtbruin. Maak de knoflook schoon, snipper deze en voeg ook toe aan de pan. Bak mee totdat de ui en knofook lichtbruin is en de pijnboompitjes geroosterd zijn.
Giet de pasta af en voeg deze toe aan de sjalotten in de pan. Voeg dan de spinazie toe en roer dit door de pasta heen totdat het iets geslonken is. Voeg dan de truffelsaus, truffelolie, champagne azijn en kookroom toe en roer goed door. Schaaf (of rasp) er de parmezaan boven en breng op smaak met peper en zout.