Kook de noedels volgense de bereidingswijze op de verpakking gaar. Snijd de kippendijen in kleine stukjes en kruid goed met peper en zout. Verhit een scheutje sesamolie in een grote wokpan en bak hier de kipstukjes mooi bruin in.
MAak de rode ui schoon, snipper deze en voeg toe aan de kip in de pan. Maak de knoflook schoon, pers deze uit en voeg ook toe aan de pan. Schil de gember en rasp deze, voeg ook toe aan de pan en bak alles nog zo'n minuutje of 2 mee.
Voeg dan de tomatenpuree en palmsuiker toe en bak dit ook een paar minuten mee. Snijd ondertussen de bok choy (of paksoi) in reepjes en leg even opzij. Bak de eieren in een klontje boter tot spiegelei (bestrooi met wat peper en zout)
Bak de bok choy (of paksoi) ook 1 minuutje mee met de kip. Voeg dan de noedels, taugé en de sojasaus toe en bak alles op hoog vuur nog een minuut of 2 totdat de saus wat droger is.
Serveer de noedels in 4 kommen of diepe borden. Leg het eitje er op en bestrooi met chili flakes en cashewnoten.