Kook de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking al dente in de kippenbouillon (extra zout in het water is niet nodig). Let op! Gooi de bouillon niet weg, je hebt hier nog een deel van nodig.
Snijd de kippendijen in blokjes en kruid rondom met peper, zout en ongeveer 2 eetlepel paprikapoeder.
Verhit een scheutje olijfolie in een grote wokpan en bak hier de kipblokjes in rondom bruin.
Maak ondertussen de sjalotten schoon en snipper deze. Voeg toe aan de kip en bak zo'n 2 minuutjes mee.
Maak ook de knoflook schoon, pers deze uit en voeg ook toe aan de pan. Bak nog een minuutje.
Laat de zongedroogde tomaatjes uitlekken en snijd ze fijn. Doe deze samen met de kookroom, 250 ml van de kippenbouillon en de geraspte parmezaanse kaas bij de kip in de pan en roer goed door
Laat de saus pruttelen totdat deze wat dikker is.
Voeg dan de spaghetti toe en roer nog even goed door totdat alles goed gemengd is.
Bestrooi de pasta met wat verse peterselie, chiliflakes en extra geraspte parmezaanse kaas.