Kerf de drumsticks rondom in met een scherp mes en kruid met peper en zout. Verhit de boter in een diepe stoofpan en bak hierin de drumsticks rondom bruin. Schep ze uit de pan en zet even opzij.
Maak ondertussen de uien schoon en snipper deze. Bak de uien in het bakvet van de kip totdat ze glazig zijn. Maak ondertussen de knoflook schoon en snipper deze ook. Voeg toe aan de uien in de pan en bak ook eventjes mee.
Voeg vervolgens de tomatenpuree en bloem toe. Bak eventjes mee totdat de bloem gaar is. Snijd de romatomaten in stukjes en voeg dit samen met het Hongaars paprikapoeder toe aan de pan. Roer alles even goed door. Voeg vervolgens het kippenfond toe en doe de drumsticks weer terug in de pan. Roer alles goed door en stoof in zo'n 45 minuten gaar.
Roer er vervolgens de crème fraîche en kookroom doorheen en bestrooi met wat verse peterselie. Lekker met tagliatelle, brood of gnocchi en een frisse salade.