Verwarm de oven voor op 175 graden. Snijd de boter in blokjes en mix dit met de basterdsuiker tot een mooi luchtig mengsel. Als je een luchtig mengsel hebt, kun je 1 voor 1 de eieren toevoegen. Voeg telkens pas een nieuw ei toe als de vorige volledig is opgenomen door het beslag
Voeg vervolgens het zelfrijzend bakmeel en het mespunt zout toe en mix dit door het beslag. Vet een cakevorm in en zet deze vast klaar.
Verdeel het beslag in 2 gelijke delen. Voeg aan het ene deel een eetlepel pandanpasta toe en mix dit goed door elkaar totdat je een egale kleur hebt.
Smelt voor het andere deel de witte chocolade op laag vuur. Voeg de gesmolten Chocolade toe aan het beslag en mix goed door.
Doe nu de helft van het witte beslag in de cakevorm, doe daar de helft van het groene beslag op. Gevolgd door weer een laag wit en dan weer een laag groen. Pak een satéprikker en beweeg zigzaggend door het cakebeslag zodat de lagen een klein beetje mengen. Strijk de bovenkant vervolgens glad.
Bak de cake in 60 minuten gaar in de voorverwarmde oven of totdat deze mooi gerezen is. Test met een satéprikker: prik deze in de cake, als deze er schoon (zonder beslag er op) uitkomt, dan is je cake gaar!
Laat de cake afkoelen in het cakeblik en daarna (uit het blik) in een theedoek gewikkeld. Bewaar de cake in een luchtdichte cakedoos op kamertemperatuur.