Verwarm de oven voor op 175 graden en vet een brownievorm (rechthoekige vorm) in met boter of olie.
Mix de boter met de basterdsuiker tot een romig en luchtig mengsel. Mix hier één voor één de eieren doorheen tot je een luchtig en iets smeuïger mengsel hebt.
Mix er dan het zout en het zelfrijzend bakmeel doorheen. Mix tot een mooi luchtig cakebeslag.
Hak de witte chocolade grof en roer dit met een spatel, samen met de bramen en de amandelstiften, door het beslag heen.
Stort het beslag in de brownievorm en bestrooi met het amandelschaafsel totdat de hele bovenkant is bedekt met een dun laagje. Bak de cake in 30 minuten gaar in de voorverwarmde oven. Test eventueel of de cake gaar is door er een satéprikker in te steken. Als deze er schoon (zonder nat beslag) uitkomt, is je cake goed.
Laat een half uurtje afkoelen in de vorm, haal de cake dan uit de vorm en laat op een afkoelrek verder afkoelen, afgedekt met een schone theedoek. Je kunt de cake een paar dagen buiten de koelkast bewaren. Bewaar je 'm in de koelkast, dan kun je de cake wel tot een week bewaren.