Week de cashewnoten in zoveel heet water totdat ze net onderstaan. Laat dit ongeveer een uurtje staan.
Snijd de sukadelappen in blokjes en kruid rondom met peper en zout. Verhit de ghee in een dikke stoofpan en bak hier het vlees in rondom bruin. Haal vervolgens het vlees uit de pan met een schuimspaan.
Maak de uien schoon en snijd deze in ringen. Bak in hetzelfde bakvet als waar je net het vlees in hebt gebakken.
Maak de knoflook schoon en pers deze uit bij de uien. Bak ongeveer een minuutje mee. Maak de gember schoon en rasp deze boven de pan. Bak ook een minuutje mee.
Voeg vervolgens alle kruiden toe en roer goed door.
Snijd de tomaten in stukjes en voeg toe aan de pan, roer dit door en bak totdat de tomaat net uit elkaar begint te vallen. Voeg dan het vlees toe en net zoveel water totdat het vlees net onder staat. Verkruimel hier het bouillonblokje boven en roer goed door. Laat de curry met het deksel op de pan zo'n 3 uur stoven. Haal het laatste half uurtje het deksel van de pan om de curry wat in te laten koken.
Pureer de cashewnoten met het water waarin je ze geweekt hebt en roer dit aan het einde van de kooktijd door de curry. Garneer de curry eventueel met wat dikke yoghurt en verse koriander.