Zorg dat de rosbief op kamertemperatuur is en verdeel de plakjes over 4 mooie bordjes.
Rode curry dressing
Maak de rode peper schoon en verwijder de zaadlijsten. Snijd in grove stukken. Maak de sjalot en knoflook schoon en snijd ook grof. Schil de gember en snijd ook in stukjes.
Maak het citroengras schoon en snijd het witte deel in dunne ringetjes. Pureer dit samen met de overige ingrediënten tot een mooie smeuïge currypasta.
Voeg zoveel kokosroom of kokosmelk toe totdat je een mooie dressing hebt die je goed over de carpaccio kunt schenken, maar die niet te dun is. Breng eventueel op smaak met zout en peper.
Topping
Verdeel de rode curry dressing over de carpaccio.
Hak de pinda's grof. Strooi eerst wat taugé en gehakte pinda's over de carpaccio heen. Snijd de rode peper in ringetjes en verdeel dit samen met wat verse koriander ook over de carpaccio.