Maak de uien schoon en snijd deze in ringen. Verhit een scheutje zonnebloemolie in een stoofpan en bak hier de uienringen een paar minuten in.
Maak ondertussen de wortel schoon. Snijd de wortel in plakjes en bak mee met de uien.
Schil dan de zoete aardappel en snijd in blokjes. Voeg dit ook toe aan de pan.
Schil dan de pastinaken en snijd ook in blokjes. Voeg dit ook toe aan de pan.
Veeg de kleine champignons schoon en voeg ze heel toe aan de pan. Roer alles even goed door.
Maak dan de knoflook en de gember schoon. Rasp de gember en pers de knoflook uit en voeg beiden ook toe aan de pan. Bak nog 1 minuut.
Voeg de misopasta en de bloem toe en bak nog 2 tot 3 minuten mee. Voeg vervolgens de rijstazijn, sojasaus, suiker en paddenstoelenbouillon toe. Roer alles goed door en laat zonder deksel 20 minuten stoven en indikken. Roer regelmatig.
Hak de hazelnootjes fijn en strooi deze over de stoof heen. En garneer met verse koriander.