Snijd de coquilles in heel dunne plakjes en leg afgedekt in de koelkast klaar.
Maak de sjalot en rode peper schoon en snijd beiden in heel dunne plakjes.
Pers de limoenen uit en meng het sap met de wodka en de honing. Roer hier de rode peper en sjalot doorheen en dek af.
20 minuten voordat je wil eten:
Roer de coquilles door de marinade en laat 20 minuten afgedekt staan.
Leg de plakjes coquille op een bord (of in een kommetje) en garneer met blokjes mango, verse koriander en geroosterde mais.
Notities
Tip! Lekker met zelfgemaakte tortilla chips
Verwarm de oven voor op 180 graden. Knip de tortilla's in puntjes en verdeel deze over een met bakpapier beklede bakplaat. Strijk met een keukenkwastje wat olijfolie over de tortillapuntjes en bestrooi ze met peper en zout. Bak ze in ongeveer 5 minuten lichtbruin in de oven.