Bereid de rijstnoedels volgens de bereidingswijze op de verpakking
Stoom de paksoi (in een stoommandje of vergiet) boven het water van de noedels in zo'n 5 tot 8 minuten gaar, afhankelijk van de dikte van de stengels.
Bak het kipgehakt gaar en breng op smaak met peper en zout.
Maak de sjalotten schoon en snipper deze. Voeg toe aan het gehakt en bak zo'n 3 minuten mee.
Maak de lente uitjes schoon en snijd deze in ringetjes. Bak ongeveer 1 minuutje met de sjalotten mee.
Maak de gember schoon en rasp deze. Voeg de geraspte gember toe aan de pan en bak 1 minuutje mee.
Maak de knoflook schoon en snipper deze. Voeg ook toe aan de pan en bak nog ongeveer 1 minuutje mee.
Voeg vervolgens de zwarte azijn, donkere sojasaus, mespunt suiker, sesam olie en crispy chili oil toe. Roer alles goed door elkaar.
Roer er de rijstnoedels doorheen en houd warm. Houd warm in de pan
Bak ondertussen 4 spiegeleitjes en snijd de extra lente uitjes in ringetjes.
Verdeel de noodles over 4 kommen. Leg hier de gestoomde paksoi bij en leg op elke kom een gebakken eitje. Bestrooi met wat gezouten pinda's en lente uitjes. En eindig met wat extra cripsy chili oil (als je van pittig houdt)