Verwarm de oven voor op 220 graden (hete lucht). Snijd de roomboter in kleine blokjes en mix dit met de basterdsuiker en kristalsuiker totdat het mengsel mooi luchtig is.
Mix hier vervolgens de eieren 1 voor 1 doorheen totdat je een smeuïg en luchtig mengsel hebt. Mix er dan het vanille extract doorheen.
Mix er dan de bloem, het bakpoeder en een mespunt zout doorheen. Ga verder met een stevige houten lepel als het deeg te dik wordt. Meng het goed door elkaar.
Hak de chocolade grof en voeg dit samen met de sprinkles en marshmallows toe aan het deeg.
Leg een stuk bakpapier in de brownievorm (de randen mogen over de vorm heen hangen, vouw ze dan wel om zodat ze niet in de cookie bar waaien).
Druk het deeg plat in de vorm en verdeel het evenredig over de vorm. Bak in 15 tot 20 minuten gaar in de voorverwarmde oven.
Laat de cookie bar afkoelen op kamertemperatuur. Laat de cookie bar in de vorm zitten.
Topping
Smelt de witte chocolade en strijk dit over de bovenkant van de cookie bar.
Strooi hier de muisjes overheen. Dek af met aluminiumfolie en laat volledig afkoelen in de koelkast.
Snijd de cookie bar in stukjes en geef als kraamcadeautje, serveer als kraamhapje of neem ze mee naar een babyshower.