Maak de aardbeien schoon en snijd in plakjes. Doe de aardbeien in een bakje en vul met de white zinfandel rosé. Vul aan totdat de aardbeien net onder staan. Laat even staan zodat de smaken kunnen intrekken.
Bruschetta toast
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd het stokbrood in sneetjes. Bestrijk elk sneetje stokbrood met wat olijfolie.
Strooi hier wat peper en zout over. Leg de broodjes in een enkele laag op een ovenrooster en rooster ze in zo'n 5 minuutjes lichtbruin. Laat even afkoelen.
Burrata mousse
Snijd de burrata in stukjes en mix dit tot een egaal mengsel.
Mix apart de slagroom nét stijf. Doe hier de burrata bij en mix heel kort tot één geheel.
Breng op smaak met peper, zout en parmezaanse kaas. Doe de mousse over in een spuitzak en leg in de koelkast.
Bruschetta maken
Laat de aardbeien uitlekken in een vergiet.
Spuit de burrata mousse op de geroosterde stokbroodjes.
Beleg ze met de plakjes aardbei. Leg hier een paar kleine blaadjes munt bovenop en maak af met een klein beetje balsamico dressing.
Lekker als onderdeel van een borrelplank met de overgebleven rosé!