Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Afdrukken
Amuse met prosciutto, peer en geitenkaas
Gang
Amuse, Voorgerechten
Keuken
Italië
Voorbereidingstijd
15
minuten
minuten
Totale tijd
15
minuten
minuten
Porties
6
personen
Auteur
Eviekookt
Ingrediënten
3
plakjes
prosciutto di parma
1
peer
50
gram
geitenkaas
peper
balsamico parels
Instructies
Scheur of snijd de plakken prosciutto doormidden en verdeel dit over 6 amuseschaaltjes.
Maak de peer schoon, schil deze en verwijder het klokhuis. Snijd het vruchtvlees in stukjes.
Snijd ook de geitenkaas in stukjes. Meng dit door de peer en breng op smaak met zwarte peper.
Verdeel het peer-geitenkaas mengsel over de amuseschaaltjes (bovenop de prosciutto).
Schep hier wat balsamico parels bovenop.