Kook de parelscouscous volgens de bereidingswijze op de verpakking in ruim gezouten water al dente.
Giet af en roer er een klontje boter doorheen.
Miso beurre blanc
Doe ondertussen de wijn samen met de miso in een steelpannetje en kook in tot ongeveer de helft.
Voeg dan de room toe en laat weer inkoken tot de helft. Houd warm op laag vuur.
Courgette salade
Snijd de uiteinden van de courgette en gooi deze weg.
Schaaf de courgette met een dunschiller in linten.
Meng dit met de zonnebloemolie en sojasaus. Zet opzij totdat je het nodig hebt.
Kabeljauw
Dep de kabeljauwhaasjes droog en kruid aan beide kanten met peper en zout.
Verhit de boter in een koekenpan en bak hier de kabeljauw mooi gaar in. Ongeveer 3 minuutjes op de ene kant en 2 op de andere (afhankelijk van de dikte).
Haal de kabeljauw uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie.
Miso beurre blanc
Maak de miso beurre blanc af door de klontjes boter hier één voor één met de garde doorheen te kloppen totdat je een mooie gebonden saus hebt.
Serveren
Verdeel de parelcouscous over 4 borden. Leg hier de courgettesalade naast. Leg de kabeljauw erbovenop en giet hier wat saus bij.