Mix de cakemix met de eieren en de zonnebloemolie tot een mooi dik en glanzend deeg.
Zet even in de koelkast om het deeg te koelen. Verwarm ondertussen de oven voor op 180 graden.
Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg hier bolletjes van het deeg op. Houd afstand tussen de koekjes, ze lopen namelijk nog uit.
Bak de koekjes in 10 minuten mooi gaar en krokant. Maak de koekjes mooi rond door ze rond de draaien met een ronde cookiecutter of de rand van een rond kommetje, als ze nog warm zijn.
Laat de koekjes eerst 5 minuutjes afkoelen op de bakplaat, verplaats ze daarna naar een afkoelrooster en laat ze daarop volledig afkoelen.
Topping
Bestrijk de koekjes met een theelepel dulce de leche caramel en plak er een chocolaatje op of bestrooi met leuke kerst sprinkles.
Bewaar de koekjes in een luchtdichte doos in de koelkast, dan blijven ze het langst lekker.
Notities
Tip! Je kunt de koekjes ook invriezen, dan blijven ze enkele maanden lekker. Maar het leukste is natuurlijk om deze koekjes met kerst te bakken en ze aan je familie en vrienden uit te delen!