Verwarm de oven voor op 175 graden en vet een rechthoekige platte bakvorm (brownievorm) in met boter.
Mix de boter met de suiker tot een luchting bleek mengsel.
Voeg zoveel kleurstof toe totdat je de gewenste kleur hebt (roze of blauw)
Voeg nu ook de vanille toe en mix het beslag verder goed door elkaar.
Voeg dan 1 voor 1 de eieren toe (tijdens het mixen) en voeg telkens pas een nieuwe toe als de vorige volledig is opgenomen door de boter.
Mix hier vervolgens het blikje gecondenseerde melk doorheen.
Mix er dan het zelfrijzend bakmeel en anijspoeder doorheen tot een mooi luchtig beslag.
Stort het beslag in de bakvorm en strijk het glad.
Bak de cake in zo'n 45 minuten gaar. Test eventueel met een satéprikker. Als deze er schoon uit komt, dan is de cake gaar. Laat in de bakvorm afkoelen en snijd daarna in stukjes.
Topping
Laat de cake volledig afkoelen.
Smelt de witte chocolade en giet dit over de cake heen. Strijk mooi glad en strooi hier de muisjes overheen.
Laat de chocolade uitharden (evt. in de koelkast). Bewaar de cake daarna wel buiten de koelkast, anders droogt deze uit.