Snijd de roomboter in kleine blokjes en mix dit met de basterdsuiker en kristalsuiker totdat het mengsel mooi luchtig is.
Mix hier vervolgens de eieren 1 voor 1 doorheen totdat je een smeuïg en luchtig mengsel hebt.
Mix hier ook het vanille extract doorheen.
Mix er vervolgens de bloem, bakpoeder en het mespunt zout doorheen. Ga verder met een stevige houten lepel als het deeg te dik wordt. Meng het goed door elkaar.
Breek de kinderbueno en kinderchocolade in stukjes en meng dit ook door het deeg heen.
Leg een stuk bakpapier in de springvorm (de randen mogen over de vorm heen hangen, vouw ze dan wel om zodat ze niet in de cookie bar waaien).
Druk het deeg plat en verdeel het evenredig over de vorm. Bak in 15 tot 20 minuten gaar in de voorverwarmde oven.
Laat de cookiebar in de vorm afkoelen.
Topping
Smelt de chocolade en giet deze over de cookiebar in de vorm heen.
Strooi hier vervolgens de muisjes (en evt. sprinkles) overheen.
Dek af met aluminiumfolie en zet in de koelkast om de chocolade volledig uit te laten harden.
Snijd de cookiebar in stukjes en geef ze cadeau tijdens een kraambezoek of neem ze mee naar een babyshower.