Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Afdrukken
Ravioli al brodo: Truffelravioli in bouillon
Gang
Hoofdgerecht, Voorgerechten
Keuken
Italië
Voorbereidingstijd
20
minuten
minuten
Bereidingstijd
10
minuten
minuten
Totale tijd
30
minuten
minuten
Porties
4
personen
Auteur
Eviekookt
Ingrediënten
1
pot
runderfond
van 400 ml
400
ml
water
1
runderbouillonblokje
5
gram
gedroogde porcini
2 - 3
parmezaanse kaas korsten
of stukken parmezaanse kaas
bosje
verse tijm
paar takjes
verse salie
300
gram
truffelravioli
of andere ravioli naar keuze
Instructies
Doe de runderfond met het water en het bouillonblokje in een soeppan.
Voeg hier de gedroogde porcini en parmezaanse kaas korsten aan toe.
Leg ook de takjes verse tijm en verse salie in de bouillon.
Laat dit minstens 15 minuten trekken op laag vuur (het hoeft niet te koken). Of langer als je meer tijd hebt (dan komt er nog meer smaak vrij).
Zeef de bouillon en kook hier de ravioli in totdat deze al dente is.
Garneer met nog wat extra tijmblaadjes.