Kerf de drumsticks rondom in met een scherp mes en kruid rondom goed met peper en zout.
Meng alle kruiden voor de kipkruiden door elkaar en meng dit goed met de kip.
Verhit een flinke scheut zonnebloemolie in een grote stoofpan.
Bak hier de drumsticks in aan, eventueel in porties. Schep de kip daarna uit de pan.
Maak de uien schoon en snipper deze. Bak de uien in hetzelfde bakvet als waar je de kip in hebt gebakken.
Maak de knoflook schoon, snipper deze en voeg toe aan de uien in de pan.
Doe er dan het kippenfond bij en leg de kip terug in de pan.
Rasp de schil van 1 sinaasappel en voeg dit toe, samen met het citroensap, de honing en het oranjebloesemwater.
Roer goed door elkaar en laat de kip 1 uur stoven met het deksel op de pan. Haal na 1 uur het deksel van de pan
Snijd evt. grote abrikozen en pruimen in stukken (en verwijder evt. de pitten). Voeg dit toe aan de kip in de pan en roer goed door. Laat nog zo'n 30 minuten stoven zonder deksel.
Roerbak de eieren in een apart pannetje en roer deze ook door de kippenstoof.
Hak de amandelen en de peterselie grof en strooi dit over de Marokkaanse stoofpot.
Serveer met couscous, rijst of versgebakken brood.