Smelt de boter in een pannetje en meng dit vervolgens met de zonnebloemolie in een grote mengkom.
Roer hier met een garde de witte basterdsuiker en de vanillesuiker doorheen.
Meng hier vervolgens de eieren met de garde doorheen.
Voeg vervolgens ook de karnemelk toe en roer goed met de garde. Wissel nu de garde om voor een spatel.
Hak de witte chocolade grof en schep de frambozen om met een beetje bloem.
Mix in een aparte kom met een lepel de bloem, het bakpoeder, maizena en zout goed door elkaar.
Zeef dit boven het natte mengsel en spatel heel voorzichtig door elkaar. Je gaat nu klontjes zien, maar dat is niet erg.
Als de droge ingrediënten half zijn opgenomen in het natte mengsel, voeg je de frambozen en gehakte witte chocolade toe. Blijf voorzichtig spatelen totdat je net geen droge bloem meer ziet.
Doe muffinpapiertjes in de muffinvormen. Schep het beslag in 6 grote muffin vormen. Strooi vervolgens een dun laagje kristalsuiker over de bovenkant van de muffins.
Bak de muffins in 30 minuten gaar in de voorverwarmde oven. Steek een satéprikker in de muffins om te checken of ze gaar zijn. Als de satéprikker er schoon uitkomt, zijn de muffins gaar.
Laat ze ongeveer 10 minuten in de muffinvorm afkoelen. Haal de muffins vervolgens uit de vormen en laat ze volledig afkoelen. Lekker met wat vers opgeklopte slagroom.