Kook de udon noodles volgens de bereidingswijze op de verpakking en spoel ze even kort af met koud water zodat ze niet doorgaren
Haal het worstvlees uit de velletjes en rul dit als gehakt in een hete wokpan mooi krokant.
Maak ondertussen de sjalotjes schoon, snipper deze en fruit ze in het vet bij het varkensgehakt.
Maak de lente uitjes schoon en snijd in ringetjes. Voeg ook toe aan de pan en bak 1 tot 2 minuutjes mee.
Maak ondertussen ook de knoflook, rode peper en gember schoon. Hak de knoflook en de peper fijn en rasp de gember. Voeg dit ook toe aan de pan en bak nog ongeveer 1 minuutje mee.
Maak de rode puntpaprika's schoon en snijd ze in reepjes. Bak ook even kort mee.
Voeg dan de laksapasta toe en bak totdat de pasta heerlijk begint te geuren en half opgelost is.
Voeg dan de kokosmelk toe. Vul het blikje daarna 2 keer met heet water en voeg dit ook toe.
Breng de laksa op smaak met de vissaus, het limoensap en de limoenblaadjes en roer goed door.
Snijd de babymais in stukjes en roer deze ook door de laksa. Laat zo'n 5 minuten pruttelen.
Verdeel de noodles over 4 kommen en schep hier de laksa overheen. Garneer met wat verse koriander en evt. rode peper en lente ui als je dit nog over hebt.