Kerf de drumsticks rondom in met een scherp mes en kruid ze rondom goed met peper en zout.
Meng de bloem met de komijn, kurkuma en chili en wrijf hier de kip rondom goed mee in.
Verhit een scheutje olie in een diepe stoofpan en bak hier de drumsticks rondom mooi in bruin.
Maak ondertussen de uien schoon en snipper deze. Voeg toe aan de pan en bak ook een paar minuten mee.
Maak ook de knoflook schoon , snipper deze en bak ook 1 minuutje mee met de kip.
Voeg vervolgens de kippenfond, het sap van 1 citroen, de saffraan, kaneelstokjes en de honing toe. Roer alles goed door elkaar en breng aan de kook.
Halveer de abrikozen en voeg deze ook toe aan de pan. Stoof de kip in zo'n 45 minuten mooi gaar. Haal de laatste 15 minuten het deksel van de pan zodat de saus wat indikt.
Garnering
Verhit een scheutje olijfolie in een pannetje en bak hier eerst de blanke amandelen in. Laat ze uitlekken op een stukje keukenpapier, bak daarna de pijnboompitjes in dezelfde olie. Laat deze ook uitlekken.
Garneer de kippenstoof met de verse peterselie, gebakken amandelen en pijnboompitjes.