Kerf de drumsticks in met een scherp mes en wrijf ze goed in met de ras el hanout kruiden en kruid ook flink met peper en zout. Braad de drumsticks in een grote wokpan rondom bruin, zet het vuur wat lager en laat de kip met het deksel op de pan doorgaren.
Verdeel de bloemkool in roosjes en kook deze in de bouillon in 5 tot 10 minuten gaar (afhankelijk van de grootte van de roosjes). Verwarm ondertussen de oven voor op 200 graden en snijd de groenten in grove stukken. Bestrooi met de ras el hanout kruiden, peper en zout en besprenkel met wat olijfolie. Roer goed door elkaar en grill de groenten 20 minuutjes in de oven.
Maak de bloemkoolpuree door de bloemkool samen met de kookroom, een soeplepel kippenbouillon en warme melk te pureren in de keukenmachine. Breng goed op smaak met zout (en eventueel peper). Snijd de abrikozen in stukjes en doe deze bij de kip. Strooi hier nu ook de pistachenootjes overheen. Serveer alles samen.