Verhit een laag zonnebloemolie van ongeveer 2 centimeter in een platte koekenpan en bak hierin een voor een de papadums krokant. Een paar seconden aan beide kanten. Laat de papadums uitlekken op keukenpapier.
Bak het lamsgehakt rul (zonder olie) en meng hier de garam masala en de kaneel doorheen. Breng op smaak met peper en zout. Maak de knoflook schoon en bak dit even mee. Laat het gehakt ten minste 30 minuten afkoelen. Snijd de rode ui en de tomaat in kleine stukjes en roer deze door het afgekoelde gehakt.
Snijd de granaatappel doormidden en sla de pitjes eruit door met een houten pollepel op de achterkant van de granaatappel te slaan. Let op, hierbij kan het rode sap spetteren (dit maakt vlekken!). Roer nu ook de granaatappelpitjes door het gehakt. Knip of hak de verse koriander en meng dit ook door het gehakt. Serveer als voor- of bijgerecht bij een Indiase maaltijd.