Roer voor de taco's alle ingrediënten voor het deeg door elkaar en kneed het goed door. Het deeg moet soepel zijn maar niet plakkerig. Is het te plakkerig? Voeg dan nog een beetje bloem toe. Is het te droog? Voeg dan nog een klein beetje water toe. Kneed het op een bebloemd blad ongeveer 5 minuten door. Pak het daarna in plasticfolie in en laat het rusten.
Tomatensalsa
Snijd de tomaten in stukjes en doe in een ruime kom. Snipper de ui en de knoflook fijn en voeg dit ook toe aan de kom. Maak een mango schoon en snijd deze in blokjes. Knip wat verse koriander boven de kom en roer alles goed door. Breng op smaak met peper en zout en roer en een klein scheutje olijfolie door.
Taco's bakken
Verdeel het deeg in 8 gelijke stukken en rol deze uit op een bebloemd blad. Ik rolde ze lekker dun uit, maar voor iets dikkere taco's kun je ze ook wat dikker laten. Verwarm vervolgens een scheutje olijfolie in een koekenpan en leg de taco hierin als deze op temperatuur is. Bak aan één zijde totdat de taco bobbels vertoont, draai 'm dan op en bak de taco nog even op de andere kant. Doe dit voor alle 8 de taco's en houd warm onder aluminiumfolie.
Cirspy kabeljauw
Snijd de kabeljauw in gelijke stukken. Roer vervolgens de cajunkruiden met de bloem en het zout los en doe dit in een diep bord. In het volgende diepe bord klop je de eieren los en in het derde bord doe je de panko. Pak vervolgens de blokjes kabeljauw en haal deze eerst door het cajunmengsel, vervolgens door het geklopte ei en als laatste door de panko.
Zet de kabeljauw opzij en verwarm een flinke laag zonnebloemolie in een wokpan. Frituur de blokjes vis in porties goudbruin. Houd warm onder aluminiumfolie terwijl je de rest bakt. Serveer de taco's met de crispy kabeljauw, tomatensalsa en een schep zure room.