Laat de hertenbiefstukken op kamertemperatuur komen en dep ze droog.
Kruid de hertenbiefstukken met flink wat zout en peper.
Verhit een klontje boter in een platte koekenpan en bak de hertenbiefstukken heel snel en kort rondom bruin.
Laat ze afkoelen en rol ze op in een stuk plasticfolie zodat je een mooi rond rolletje hebt. Leg ze ongeveer 2 tot 4 uurtjes in de diepvries. Hierdoor kun je er straks mooie dunne plakjes van snijden.
Beukenzwammen
Snijd de onderkant van de beukenzwammetjes af en borstel ze (eventueel) schoon.
Verhit een scheutje truffelolie in een pan en bak hier de beukenzwammen even kort in aan - totdat ze net niet meer rauw zijn.
Breng op smaak met peper en zout.
Haal ze uit de pan en laat ze uitlekken op een stukje keukenpapier
Hertenbiefstuk snijden
Haal de hertenbiefstukken uit de diepvries en snijd ze in zo dun mogelijke plakjes.
Verdeel de plakjes hertencarpaccio over vier borden. Verdeel hier een beetje sla over.
Verdeel er ook wat truffeltapenade overheen (niet het hele potje) en verdeel de paddenstoelen over de carpaccio.
Eindig met wat parmezaanse kaas flakes en eventueel nog wat extra zout en peper.