Rasp de schil van de limoen en doe dit samen met alle andere ingrediënten voor de currypasta in de keukenmachine. Knijp het sap van de limoen hier ook in uit. Meng tot een mooie gladde currypasta. Als de pasta niet smeuïg genoeg is, kun je nog wat meer zonnebloemolie toevoegen. Zet de currypasta opzij totdat je het nodig hebt.
Soep
Snijd de kastanjechampignons in plakjes en zet opzij. Snijd de kippendijen in blokjes en zet ook opzij. Snipper de rode peper. Verhit een klein laagje zonnebloemolie in een diepe soeppan en voeg hier de currypasta aan toe. Bak dit een paar minuutjes totdat het lekker begint te geuren. Voeg vervolgens de champignons, rode peper en kippendij toe. Bak totdat de champignons gaar zijn, ongeveer 4 minuten.
Voeg de kokosmelk en kippenbouillon toe. Roer goed door en laat de kip mooi gaar worden. Kook ondertussen de noedels gaar in een aparte pan en snijd de lente uitjes in ringetjes. Verdeel de noedels over 4 soepkommen. Roer de taugé, lente ui en vissaus door de soep en verdeel de soep ook over de 4 kommen. Garneer met verse koriander en gebakken uitjes. Serveer eventueel met gebakken roti paratha.