Kook de macaroni gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking in een pan met ruim gezouten kokend water.
Verwarm ondertussen de boter in een pannetje en voeg de bloem toe als de boter is gesmolten. Bak de bloem een paar minuutjes mee totdat de bloem iets is gegaard.
Voeg nu zoveel melk toe (tenminste 200 ml) totdat je een mooie gladde saus hebt.
Smelt vervolgens de kaas door je saus en roer goed door totdat alle kaas gesmolten is. Breng op smaak met peper, evt. zout en peterselie. Roer de kaassaus door de macaroni en verdeel dit over een ovenschaal.
Bestrooi met het broodkruim en de geraspte parmezaanse kaas totdat de macaroni helemaal bedekt is en bak dit ongeveer 5 - 10 minuutjes in de oven of totdat de bovenkant mooi gegratineerd is.
Let op! Met de grillstand kan het hard gaan, houd je pasta dus goed in de gaten.
Notities
Tip! Lekker met een frisse salade met rode of blauwe druiven.