Snijd de kippendijen in blokjes en doe dit in een kom. Kruid goed met peper en zout naar smaak en voeg de cayennepeper toe.
Roer dit goed door de kip. Voeg nu de sojasaus, het citroensap en de olijfolie toe en pers de knoflook erover uit. Roer alles goed door elkaar en zet zo lang mogelijk opzij.
Singaporese hokkien noodles
Snijd ondertussen de rode ui in partjes. Maak de paksoi schoon en snijd deze in dikke ringen. Maak het pepertje schoon en snijd deze in stukjes.
Bak de kipblokjes gaar in een grote wokpan. Voeg vervolgens de rode ui en rode peper (optioneel) toe en bak dit 4 minuten mee.
Snijd de puntjes van de sugarsnaps en wok deze mee totdat ze gaar zijn, maar nog wel knapperig (zo'n 5 - 10 minuten).
Voeg vervolgens de paksoi toe en bak dit 1 minuut mee. Voeg nu de kruiden, het bouillonblokje en de suiker toe en zet het vuur laag.
Voeg nu ook de taugé toe. Kook de mihoen en de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking gaar en voeg dit toe aan de wokpan. Roer alles goed door elkaar en breng op smaak met de sojasaus
Notities
Tip! Serveer met kroepoek en sambal manis om de kroepoek in te dippen