Dep de biefstuk droog en snijd deze in dunne reepjes. Maak de knoflook schoon en per deze uit. Schil de gember en rasp deze. Meng vervolgens alle ingrediënten voor de marinade door elkaar en roer dit door de biefstukreepjes heen. Zet dit ongeveer een half uur opzij op kamertemperatuur
Dressing
Maak de knoflook schoon en pers deze uit. Maak de rode peper schoon en snijd deze in kleine stukjes. Meng vervolgens alle ingrediënten voor de dressing door elkaar en zet het opzij totdat je het nodig hebt
Salade
Schil de wortel en rasp deze in lange dunne repen. Schil vervolgens de komkommer en verwijder de pitjes met een kleine lepel. Snijd de komkommer in heel dunne reepjes, of gebruik hier een dunschiller voor. Snijd de lente ui in dunne ringetjes. Zet alle groenten opzij.
Verwarm een scheutje plantaardige olie in een grote wokpan op hoog vuur. Bak hierin kort de biefstukreepjes. Ze mogen hier en daar nog rood zien. Bak ze eventueel in verschillende porties, zodat er voldoende ruimte in de pan is om ze kort op hoog vuur te bakken.
Kook 2 liter water en wel hier de rijstnoedels in. Kijk op de verpakking hoe lang deze moeten wellen. Meestal is dit een paar minuten.
Verdeel de noedels over 4 grote kommen. Verdeel hier vervolgens de verschillende groenten (wortel, komkommer, lente ui & taugé) over. Leg hier de gebakken biefstuk reepjes op en schenk hier de dressing overheen. Garneer de kommen met gehakte pinda's en koriander.