Meng de gedroogde gist met het lauwwarme water met de suiker in een ruime kom. Roer goed door en wacht totdat het gaat schuimen (dat duurt ongeveer 10 minuutjes). Meng in een aparte kom de bloem met het bakpoeder en het zout. Voeg beetje bij beetje het gistmengsel en de yoghurt toe en roer met een houten lepel tot een stevig deeg. Kneed er vervolgens een mooi homogeen deeg van. Is het deeg te plakkerig? Voeg dan nog wat bloem toe. Is het deeg te droog? Voeg dan nog wat yoghurt toe. Dek het deeg af met plasticfolie.
Laat het vervolgens op een warme plek rijzen tot de dubbele hoeveelheid. Zet het bijvoorbeeld in de zon of in of onder een magnetron of oven.
Maak de ghee door de boter te smelten en hier de zonnebloemolie en wat zout doorheen te roeren. Hiermee ga je straks de naanbroden bestrijken.
Verwarm de grill van de oven tot de maximale temperatuur en verwarm een pan op hoog vuur met een klein beetje zonnebloemolie. Verdeel het deeg in 6 even grote balletjes en bestrijk deze rondom met wat zonnebloemolie. Rol de deegballetjes vervolgens een voor een uit op een met bloem bestoven werkblad tot een deeglap van een paar mm dik. Bak ze in de hete pan aan één kant totdat ze mooi bruin zijn en belletjes ontstaan op de bovenkant. Draai ze om, bak heel kort en maak ze af onder de grill in de oven. Bestrijk ze vervolgens met de ghee en houd ze warm onder aluminiumfolie. Doe dit met alle 6 de deegballetjes. Serveer het naanbrood warm!