Keukenmachine (food processor) of staafmixer met mengkom
Ingrediënten
1blikjetonijn op olijfolie
1klein blikjeansjovis op olijfolie
1eidooier
peper
120gramgebraden fricandeau(vleeswaren)
1klein zakjerucola
1potjeappelkappers
3 - 46wraps
Instructies
Maak de tonijn ansjovis mayonaise door de tonijn, ansjovis, eidooier en wat olie van de tonijn te pureren in de keukenmachine. Breng op smaak met peper (zout is niet nodig). Is de mayo te dik, voeg dan nog wat olie toe. Begin dus met een klein beetje olie, anders kan ie vanaf het begin al te dun zijn. Dunner maken kan namelijk altijd nog!
Pak een wrap en bestrijk met een deel van de tonijnmayonaise. Beleg dit met een paar plakjes fricandeau, wat rucola en een paar appelkappers. Bestrooi met peper en rol goed strak op. Rol de wraps in plasticfolie, goed strak en leg ze in de koelkast. Snijd ze voor het serveren in dunne plakjes om als borrelhapje te serveren.
Notities
Afhankelijk van hoe groot de wraps zijn kun je dit recept met 3 tot 5 wraps maken. Ik gebruikte grote wraps en had daarvan 3 wraps nodig voor lekker veel kleine hapjes.