Meng voor de vulling het varkensgehakt (of haal het vlees uit varkensbraadworsten of varkenssaucijzen) met de sojasaus, rijstwijn, sesamolie, maizena en witte peper. Roer met een vork goed door elkaar. Maar de knoflook schoon en pers deze uit bij het gehakt. Maak de gember schoon en rasp deze bij het gehakt. Snijd de lente uitjes in dunne ringetjes en doe dit ook bij het gehakt. Roer alles nog even goed door met een vork.
Kluts 3 eieren met een heel klein scheutje zonnebloemolie en wat zout en peper. Verhit een koekenpan op middelhoog vuur. Doe telkens één schepje (ongeveer een juslepel) van het eimengsel in de pan en wrijf dit met de bolle kant van de juslepel uit tot een mooi rondje van dun ei. Zorg dat de bovenkant nog niet gestold is, schep hier een koffielepel van het gehaktmengsel op en sla het ei dubbel. Als het ei nog niet gestold is, blijft het goed plakken aan de randjes. Bak de dumpling ongeveer 2 minuutjes op de ene kant en draai vervolgens op de andere om die kant ook nog 2 minuutjes te bakken. Doe dit totdat al het ei en de vulling op is en je 16 tot 20 mooie eierdumplings hebt.
Houd de dumplings warm onder aluminiumfolie en maak een dipsausje van 1 el donkere sojasaus met 1 tl sesamolie. Voor meer dipsaus verdubbel je de hoeveelheid.