100gramdikke yoghurtGriekse of Turkse bijvoorbeeld
1limoen
1grotemango
2kaffir limoenblaadjes
Instructies
Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker en de klopfix. Roer de yoghurt goed door zodat deze mooi glad is. Spatel de yoghurt door de slagroom en rasp hier de limoen boven. Spatel het limoenrasp er ook voorzichtig door. Zorg dat je er niet de lucht van de slagroom weer uit roert. Spatel dus voorzichtig
Maak de mango schoon en pureer het vruchtvlees met het sap van 1 limoen en 2 kaffir limoenblaadjes. Pureer dit totdat je een mooie gladde massa hebt met kleine groene spikkels er in van de limoenblaadjes. Spatel het mangomengsel voorzichtig door het slagroommengsel. Het hoeft niet egaal één kleur te zijn, wat gelaagdheid er in is juist leuk!
Verdeel de mousse over 6 glaasjes (of 4 grotere glazen) en laat de toetjes 1 tot 2 uur opstijven in de koelkast. Of als je echt niet kunt wachten, kun je ze prima direct opeten!