Zorg ervoor dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn en dat de oven voorverwarmd is op 175 graden. Snijd de boter in blokjes en mix dit voorzichtig luchtig met de suiker, vanillesuiker en het zout. Zodra je een mooi luchtig mengsel hebt, kun je 1 voor 1 de eieren toevoegen. Mix steeds voordat je een nieuw ei toevoegt. Mix alles tot een mooi glad beslag. Rasp de citroenen en mix de rasp samen met de yoghurt door het beslag
Voeg nu ook beetje bij beetje het zelfrijzend bakmeel toe en mix telkens tot een mooi dik en egaal beslag. Doe dit totdat je al het meel hebt toegevoegd. Vet een cakevorm in en bestuif alle zijden met bloem. Stort het beslag in de cakevorm.
Bak de cake in een uurtje gaar. Haal dan de cake uit de oven laat deze een half uurtje in de vorm afkoelen. Daarna kun je de cake uit de vorm halen en volledig af laten koelen op een rooster.
Citroenglazuur
Pers de citroenen uit en meng het citroensap met de poedersuiker. Smeld te boter en mix dit met de garde door het glazuur. Laat het glazuur wat afkoelen en als het wat dikker is kun je het over de cake heen gieten. Het glazuur wordt vanzelf hard.