Verwarm de oven voor op 175 graden. Snijd de boter in blokjes en mix dit met de kristalsuiker en witte basterdsuiker tot een mooi luchtig mengsel. Als je een luchtig mengsel hebt, kun je 1 voor 1 de eieren toevoegen. Voeg telkens pas een nieuw ei toe als de vorige volledig is opgenomen door het beslag.
Voeg vervolgens het zelfrijzend bakmeel toe en mix dit door het beslag. Pak een spatel en spatel de gevriesdroogde aardbeien door het beslag. Vet een cakevorm in en stort het beslag in de cakevorm. Strijk dit glad en bak de cake in een uurtje gaar in de voorverwarmde oven. Check of de cake gaar is door er een satéprikker in te steken. Komt deze er schoon uit? Dan is de cake gaar.
Laat de cake een half uurtje afkoelen in het cakeblik. Leg vervolgens een theedoek over de cake. Draai de cake om en schud 'm zo uit het cakeblik. Laat volledig afkoelen op een afkoelrek of ovenrooster. Ondertussen kun je de vanillefrosting maken.
Vanillefrosting
Mix de zachte boter, poedersuiker, gecondenseerde melk en vanille aroma goed door elkaar tot een mooie gladde frosting. Voeg eventueel (afhankelijk van de dikte van de frosting) nog 1 tot 2 eetlepels volle melk toe. Totdat je en mooie stevige frosting hebt die je makkelijk kunt uitstrijken.
Verdeel de frosting over de cake als deze volledig is afgekoeld. In de tussentijd kun je de frosting afgedekt in of buiten de koelkast bewaren.