Meng de droge ingrediënten in een kom. Meng hier de yoghurt, olie en melk doorheen totdat je en deeg hebt dat nét niet aan je handen plakt. Voeg nog wat bloem toe als het nog té plakkerig is. Voeg nog wat melk toe als het te droog is.
Kneed het deeg in 5 minuutjes tot een mooi soepel deeg. Vorm hier een bal van. Doe een beetje olie in een kom en rol hier de bal deeg doorheen. Dek af en zet 30 minuutjes weg.
Kneed het deeg eventjes door en verdeel het deeg in 8 stukken. Rol 1 balletje deeg zo dun mogelijk uit tot een mooie ronde platte pannenkoek. Verhit wat zonnebloemolie in een koekenpan en verhit dit tot middelhoog-hoog vuur.
Bak het platbrood in 2 tot 3 minuutjes gaar. Bak aan een kant totdat de bovenkant niet meer rauw is en er bubbels vormen. Draai het dan om en bak het nog eventjes aan de andere kant totdat het gaar is. Je wil de kleur zoals op de foto. Herhaal dit voor alle platbroden.
Bestrijk de broden eventueel nog met wat gesmolten boter met knoflook (optioneel)