Bereid de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking in licht gezouten water.
Saus
Maak de knoflook en de gember schoon. Verhit een scheutje zonnebloemolie in een steelpannetje en pers hier de knoflook in uit en rasp de gember. Bak dit ongeveer 1 tot 2 minuutjes. Voeg dan de overige ingrediënten voor de saus toe, BEHALVE de maizena. Roer alles goed door elkaar en breng aan de kook. Zet dan het vuur weer laag.
Roer de maizena met een klein beetje water tot een wit papje. Voeg dit toe aan de saus en roer goed door. Laat op laag vuur indikken tot een mooie gladde glanzende (wat) dikkere saus.
Biefstuk wok
Verhit een scheutje sesamolie in een wok en wok hier de sugarsnaps in totdat ze net beginnen te verkleuren. Snijd ondertussen de biefstuk in reepjes en kruid met peper en zout. Voeg de biefstukreepjes toe en bak totdat ze nét niet meer rood zijn.
Schep de sugarsnaps en biefstuk door de saus. Serveer met de rijst en bestrooi met sesamzaadjes.