Verwarm de oven voor op 220 graden (hete lucht). Snijd de roomboter in kleine blokjes en mix dit met de lichtbruine basterdsuiker en kristalsuiker totdat het mengsel mooi luchtig is. Mix hier vervolgens de eieren 1 voor 1 doorheen totdat je een smeuïg en luchtig mengsel hebt.
Mix er dan de bloem, maizena, bakingsoda en bakpoeder doorheen. Ga verder met een stevige houten lepel als het deeg te dik wordt. Meng het goed door elkaar. Hak de chocolade in stukjes en knip de marshmallows (hoeveelheid naar keuze) in stukjes. Roer dit door het beslag heen.
Leg een stuk bakpapier in de brownievorm (de randen mogen over de vorm heen hangen, vouw ze dan wel om zodat ze niet in de cookie bar waaien). Doe het deeg in de vorm. Druk het deeg plat en verdeel het evenredig over de vorm. Bak in 15 tot 20 minuten gaar in de voorverwarmde oven.
Topping
Doe de marshmallow fluff in een spuitzak en smelt de chocolade in een pannetje op laag vuur. Spuit de marshmallow fluff evenredig verdeeld over de cookie bar, ín de cookie bar, totdat je marshmallow fluff op is. Giet er dan de gesmolten chocolade overheen en smeer deze uit totdat de hele cookie bar bedekt is. Druk mini marhsmallows in de zachte chocolade. Laat volledig afkoelen en koel daarna verder in de koelkast. Snijd in stukjes en maak er jezelf en je vrienden blij mee ;)