Verwarm de oven voor op 220 graden (hete lucht). Snijd de roomboter in kleine blokjes en mix dit met de basterdsuiker en kristalsuiker totdat het mengsel mooi luchtig is. Mix hier vervolgens de eieren 1 voor 1 doorheen totdat je een smeuïg en luchtig mengsel hebt.
Zeef er dan de bloem, maizena, bakingsoda, zout en bakpoeder boven en roer met een houten lepel door het deeg. Meng het goed door elkaar. Snijd de koekjes en bokkenpootjes in stukken (houd er een paar achter voor de topping), roer deze door het deeg heen. Roer ook ongeveer driekwart van de paaseitjes door het deeg. Bewaar de rest voor de topping.
Leg een stuk bakpapier in de brownievorm (de randen mogen over de vorm heen hangen, knip ze dan wel wat korter af zodat ze niet in de cookie bar waaien). Druk het deeg plat en verdeel het evenredig over de vorm. Bak in 18 minuten gaar in de voorverwarmde oven. Druk de achtergehouden koekjes en paaseitjes bovenin de cookie bar als deze net uit de oven komt. Laat de cookie bar in de vorm afkoelen. Haal de cookie bar uit de vorm en snijd in stukjes.