Verwarm de oven voor op 220 graden en haal de pakken paratha alvast uit de diepvries.
Rode currypasta maken
Maak de rode pepers schoon en verwijder de zaadlijsten. Snijd de pepers in grove stukken. Maak de sjalotten en de knoflook schoon. Snijd dit ook in stukjes. Schil de gember en snijd ook in stukjes.
Maak de sereh schoon (snijd het uiteinde er af en haal het buitenste 'blad' er af) en snijd het witte deel in dunne ringetjes. Doe nu alle ingrediënten voor de rode currypasta in een grove blender en breng op smaak met peper en zout. Maal totdat je een grove currypasta hebt.
Rode kipcurry
Snijd de kippendijen in stukjes en kruid rondom met peper en zout. Verhit een scheutje zonnebloemolie in een grote wokpan en bak hierin de kipstukjes rondom bruin.
Snijd de kastanjechampignons in kleine stukjes en bak deze mee met de kip, totdat ze gaar zijn. Voeg vervolgens de currypasta toe en bak ook een paar minuten mee.
Snijd ondertussen de babymais in plakjes en voeg dit samen met de taugé toe aan de curry. Roer goed door en laat indikken tot je een wat vastere drogere vulling hebt.
Rode curry pasteitjes maken
Leg een bakplaat met bakpapier er op klaar.
Halveer de paratha vellen en pak een helft in je hand. Rol hier een kegeltje van met de platte kant onder (dit wordt de punt). Knijp de zijkanten dicht en laat de bovenkant open. Schep wat vulling in je kegeltje tot net onder het randje en knijp ook de bovenkant dicht. Leg je pasteitje op de bakplaat. Doe dit met alle paratha vellen en vulling tot alles op is.
Kluts het eitje en smeer hier de bovenkant van de pasteitjes mee in (met een kwastje). Bak de curry pasteitjes in zo'n 20 tot 30 minuten mooi bruin en krokant. Baktijd is afhankelijk van je oven. Serveer met een salade als hoofdgerecht of zo los als borrelhapje!