Verwarm de oven voor op 220 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Pandandeeg
Mix de boter met de basterdsuiker en de kristalsuiker tot een luchtig mengsel. Mix er dan een voor een de eieren doorheen, totdat deze volledig zijn opgenomen in het botermengsel. Meng er nu ook de pandanpasta doorheen.
Zeef de bloem, maizena, zout, het bakpoeder en de bakingsoda boven het deeg. Roer totdat je een mooi stevig deeg hebt. Zet dit opzij terwijl je het spekkoek deeg maakt.
Spekkoek deeg
Mix de boter met de basterdsuiker en de kristalsuiker tot een luchtig mengsel. Mix er dan een voor een de eieren doorheen, totdat deze volledig zijn opgenomen in het botermengsel.
Zeef de bloem, maizena, zout, het bakpoeder en de bakingsoda met de rest van de kruiden boven het deeg. Roer totdat je een mooi stevig deeg hebt.
Koekjes bakken
Vul de helft van een ijsschep met het spekkoek deeg (dit wordt de bovenkant) en vul aan met het pandandeeg (dit wordt de onderkant). Leg de bolletjes deeg op de bakplaat. Let op dat ze wat kunnen uitlopen (voldoende ruimte tussen de koeken is dus nodig)
Bak de koekjes op 220 graden in 9 minuten gaar. Laat ze 5 minuten afkoelen op de bakplaat en leg ze daarna op een afkoelrooster om af te koelen.