Kluts telkens 2 eieren met wat peper en zout. Bak 4 omeletjes en houd ze warm terwijl je de rest doet.
Teriyaki saus
Maak de knoflook en de gember schoon. Pers de knoflook uit en rasp de gember. Meng dit met de overige ingrediënten voor de teriyaki saus, behalve de maizena en het water!
Doe dit in een steelpannetje en verwarm dit tot net aan de kook. Roer dan het water met de maizena tot een wit papje en voeg dit toe aan de warme teriyaki saus. Verwarm totdat je een mooie dikke glanzende saus hebt. Laat op zo laag mogelijk vuur staan totdat je het nodig hebt.
Japanse groenten
Maak de rode uien schoon en snijd in partjes. Verwarm een scheutje zonnebloemolie in een grote wokpan en bak hier de uienpartjes in.
Maak ondertussen de sugarsnaps schoon en voeg deze ook toe aan de pan. Bak een paar minuutjes mee.
Maak dan de champignons schoon en snijd deze in parten. Voeg deze ook toe aan de pan en bak ook een paar minuutjes mee.
Maak dan de courgette schoon en snijd in blokjes. Voeg deze ook toe aan de pan. Bak alles totdat alles gaar is (proeven!). Voeg dan de taugé toe en roer even kort door.
Voeg de teriyaki saus toe en roer alles goed door elkaar. Serveer de groenten in de omelet-wraps en bestrooi met cashewnoten en verse koriander.