Ontdooi de plakjes bladerdeeg los van elkaar. Zorg dat alle plakjes bladerdeeg bedekt zijn onder folie of een theedoek zodat ze niet uitdrogen. Kluts het eitje en zet in een kommetje klaar met een kwastje erbij. Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snijd de rookworst in stukjes die op de helft van het vel bladerdeeg passen. Snijd deze stukken vervolgens ook nog in de lengte doormidden.
Meng de mosterd en de mayonaise door elkaar.
Snijd de plakjes bladerdeeg in vieren Pak 2 stukjes bladerdeeg (die je dus al in vieren hebt gesneden). Doe op 1 van de stukjes een schepje mosterdmayonaise (ongeveer een halve theelepel) en snijd in het andere stukje 4 sneetjes in het midden met een scherp mes.
Leg het stukje rookworst op de mosterd, leg hier het andere stukje bladerdeeg (die met die sneetjes er in) bovenop en druk de zijkanten goed aan elkaar met een vork.
Leg het rookworstbroodje op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk met wat geklust ei. Doe dit totdat je alle plakjes bladerdeeg en de hele rookworst hebt gebruikt. Bak ze vervolgens in 20 minuten in de voorverwarmde oven mooi goudbruin.